Хотел Елица, Албена :: начална страница

Добре Дошли

Хотел Елица е разположен на самия морски бряг, в непосредствена близост до природния резерват Балтата. Представлява 10 етажна сграда, построена в типичния за курортен комплекс Албена стъпаловиден архитектурен стил. От хотела се разкрива красива гледка към Черно море и към резервата. Стаите в хотела са обзаведени уютно и са разпределени за пушачи и непушачи. Гостите на хотела ползват безплатно открит басейн за деца и възрастни.

Ресторанти и барове

files/upload/albena/restaurace.jpg

Предлага се формата all inclusive.

Основен ресторант - разполага с открита тераса. Предлага разнообразна кухня и тематични вечери.

Брой места:
-
закрити - 200
- открити - 150

Шведска маса:
- закуска - 7.30 – 10.00 часа
- обяд - 12.30 - 14.30 часа
- вечеря - 18.30 - 21.00 часа
Междинни хранения - 11.00 - 16.00 часа

Българските напитки в ресторанта и баровете са безплатни от 11.00 до 23.00 часа. Предлага се вносен алкохол и коктейли срещу заплащане.

Лоби-бар Елица се намира се във фоайето на хотела. Предлага алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, алкохолни и безалкохолни напитки и др. Работно време 10:00 - 23:00ч.

Бар - басейн се намира в средата на басейн "Елица". Предлага алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, алкохолни и безалкохолни и др. Работно време 11:00 - 22:00ч.

Бар - плаж се намира пред ресторант "Елица" на самия плаж. Предлага алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, алкохолни и безалкохолни и др. Работно време 11:00 - 22:00ч.


Направи резервация

  • Пристигане:


  • Заминаване:


Новости в Албена

Dine around

В стремежа си винаги да надхвърляме Вашите очаквания и да Ви предложим нещо повече в Ultra All Inclusive и All Inclusive услугите, имаме удоволствието да обявим за поредна година своята концепция Dine Around.

С Dine Around нашите гости имат ексклузивната възможност да изберат какво биха искали да обядват и вечерят и да опитат богатото разнообразие на ястия в тематични ресторанти:

  • Добруджа, ресторант Ciel Bleu- 17 етаж - обяд и вечеря
  • Ресторант Калиопа - обяд и вечеря
  • Мексикански ресторант „Текс - Мекс" - обяд и вечеря
  • Италиански ресторант „Ти амо" - обяд и вечеря
  • Ресторант Поко Локо - обяд и вечеря

Насладете се на изтънчена селекция от ястия - по избор:

1 салата, 1 предястие, 1 основно ястие и 1 десерт. Минералната вода е в неограничено количество.

 Резервациите се правят на рецепцията на хотела, в който са настанени гостите, до 15.00ч. на предния ден. Администраторът резервира обяда и/или вечерята и издава ваучер, който трябва да се представи в ресторанта.

Работно време на ресторантите:

Обяд: 12.00 - 15.00 ч.

Вечеря: 18.30 - 22.00 ч.

* Dine Around включва един обяд и една вечеря в алакарт ресторант по избор на госта, при закупена ваканция с минимален престой от ЕДНА СЕДМИЦА на Ultra All Inclusive или All Inclusive.

* Dine Around важи за гости, пребиваващи в периодите:

  до 30 Юни 2015 и след 01 Септември 2015 

прочети още

Специални оферти


прочети още