Хотел Елица, Албена :: начална страница

Добре Дошли

Хотел Елица е разположен на самия морски бряг, в непосредствена близост до природния резерват Балтата. Представлява 10 етажна сграда, построена в типичния за курортен комплекс Албена стъпаловиден архитектурен стил. От хотела се разкрива красива гледка към Черно море и към резервата. Стаите в хотела са обзаведени уютно и са разпределени за пушачи и непушачи. Гостите на хотела ползват безплатно открит басейн за деца и възрастни.

Албена

 files/upload/albena/1155950703.jpgfiles/upload/albena/1155950710.jpgfiles/upload/albena/1126361131.jpg

Албена се намира на 30 км. от град Варна и на 40 км. от град Добрич. Уникалното съчетание от неповторими природни дадености и прекрасни условия за почивка изграждат славата на Албена като един от най-предпочитаните туристически комплекси в страната.

Далеч от пристанища и други индустриални съоражения тук водите на Черно море са кристално чисти и обливат пясъка на плажната ивица по протежение на 6 км. За приятен престой на туристите в Албена плажът се почиства ежедневно. Изградени са над 25 спасителни поста, чрез които се осигурява спокойната и безопасна почивка на гостите на курорта. Напълно в унисон с непокътната природна красота наоколо в Албена се обръща специално внимание на зелените и екологични площи. Създадени са паркове, които предлагат неповторими условия за романтични разходки, уединение и почивка от шума на големия град.

На разположение на туристите в Албена са над 14 900 легла, разпределени в 43 комплекса, 4 вилни селища и 1 къмпинг, в категории от 2 до 4 звезди. Хотелите разполагат с всички необходими условия: кабелна телевизия, телефонни линии, ресторанти и барове, интернет зали, медицинско обслужване,конгресни зали, басейни, спортни съоръжения и др. На всяка рецепция можете да получите информация за провеждащите се културни и спортни мероприятия, екскурзии, информация за вещи под наем, да поръчате самолетни билети, да резервирате места в ресторат и др.


Wellness & SPA

Гостите на Елица могат да ползват SPA центъра на хотел Ралица супериор, както и балнеологичен център Медика в хотел Добруджа и "Spa Elements"  в хотел"Фламинго Гранд" срещу заплащане. Информация за предлаганите услуги и цени могат да получат на рецепцията.

Спорт и фитнес

files/upload/sport_1.jpgГостите на хотел Елица могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на курортен комплекс Албена - спортни стадиони, конна база и др.


Направи резервация

  • Пристигане:


  • Заминаване:


Новости в Албена

Dine around

В стремежа си винаги да надхвърляме Вашите очаквания и да Ви предложим нещо повече в Ultra All Inclusive и All Inclusive услугите, имаме удоволствието да обявим за поредна година своята концепция Dine Around.

С Dine Around нашите гости имат ексклузивната възможност да изберат какво биха искали да обядват и вечерят и да опитат богатото разнообразие на ястия в тематични ресторанти:

  • Добруджа, ресторант Ciel Bleu- 17 етаж - обяд и вечеря
  • Ресторант Калиопа - обяд и вечеря
  • Мексикански ресторант „Текс - Мекс" - обяд и вечеря
  • Италиански ресторант „Ти амо" - обяд и вечеря
  • Ресторант Поко Локо - обяд и вечеря

Насладете се на изтънчена селекция от ястия - по избор:

1 салата, 1 предястие, 1 основно ястие и 1 десерт. Минералната вода е в неограничено количество.

 Резервациите се правят на рецепцията на хотела, в който са настанени гостите, до 15.00ч. на предния ден. Администраторът резервира обяда и/или вечерята и издава ваучер, който трябва да се представи в ресторанта.

Работно време на ресторантите:

Обяд: 12.00 - 15.00 ч.

Вечеря: 18.30 - 22.00 ч.

* Dine Around включва един обяд и една вечеря в алакарт ресторант по избор на госта, при закупена ваканция с минимален престой от ЕДНА СЕДМИЦА на Ultra All Inclusive или All Inclusive.

* Dine Around важи за гости, пребиваващи в периодите:

  до 30 Юни 2015 и след 01 Септември 2015 

прочети още

Специални оферти


прочети още